Та изминалата събота и неделя (04.07 и 05.07)(2009) се състои така нареченият първи национален
събор на феновете на Опел близо до Пловдив, а именно Калояново.Аз лично го посетих в събота да видя ко е що е.Чесно казано не останах много очарован.Имаше около мисля 100 до 200 автомобила, различни гами състоящи се от модели 2008 чак до модели 80-те години, да не казвам и по-стари.Впечатление ми направи лошата организация.Нямаше обаче кой знае какви тунинговани екземпляри, впечатление правиха само 2 кадета единият с компресор излизащ през издялкана дупка в капака и мисля, че беше една Манта, която след 1 обиколка на пистата се движеше с 5 човешки сили избутващия отзад.Момчетата от клуба си правиха нещо подобно на състезания на пистата, повечето от които бяха доста неуспешна имитация на драг и италианско състезание.Лично според мен слаба работа.И най-важното което трябва да се спомене водът беше 5 лева на човек

(тия направо са се побъркали) още си скубя косата за дето дадох 5лв там вместо да ги изям или изпия някъде.Та незнам дали някой наш колега е посетил също този
събор, нека си каже мнението ако е бил там.А няма ли да има Национален Citroen
събор скоро ???????? Да им покажем на останалите как се прави