Първи национале Опел събор Калояново писта Дракон
| Автор |
Съобщение |
|
denislav4o
Регистриран на: 26 Окт 2008, 14:12 Мнения: 636 Местоположение: Пловдив/Димитровград
Кара: Mapa да са бара
|
 Първи национале Опел събор Калояново писта Дракон
Та изминалата събота и неделя (04.07 и 05.07)(2009) се състои така нареченият първи национален събор на феновете на Опел близо до Пловдив, а именно Калояново.Аз лично го посетих в събота да видя ко е що е.Чесно казано не останах много очарован.Имаше около мисля 100 до 200 автомобила, различни гами състоящи се от модели 2008 чак до модели 80-те години, да не казвам и по-стари.Впечатление ми направи лошата организация.Нямаше обаче кой знае какви тунинговани екземпляри, впечатление правиха само 2 кадета единият с компресор излизащ през издялкана дупка в капака и мисля, че беше една Манта, която след 1 обиколка на пистата се движеше с 5 човешки сили избутващия отзад.Момчетата от клуба си правиха нещо подобно на състезания на пистата, повечето от които бяха доста неуспешна имитация на драг и италианско състезание.Лично според мен слаба работа.И най-важното което трябва да се спомене водът беше 5 лева на човек  (тия направо са се побъркали) още си скубя косата за дето дадох 5лв там вместо да ги изям или изпия някъде.Та незнам дали някой наш колега е посетил също този събор, нека си каже мнението ако е бил там.А няма ли да има Национален Citroen събор скоро ???????? Да им покажем на останалите как се прави 
_________________ Всеки може да напикае пода, бъди мъж, насери тавана.
|
| 06 Юли 2009, 17:33 |
|
 |
|
home_boy
Регистриран на: 05 Ное 2007, 23:21 Мнения: 504 Местоположение: Варна
Кара: Citroen Xsara 2.0 16v VTS
|
 Re: Първи национале Опел събор Калояново писта Дракон
Аз бях там и двата дена....Мога да пусна снимки от там. Не знам какво си очаквал да видиш, но аз останах очарован. Не знам до колко си запознат с марката, но имаше Вектра в която бяха наляти над 25 000лв. Не знам с кой автомобили си се сблъскал, ама имаше доста ОПЦ-та, Турбо автомобили и т.н. Мантата направи една обиколка в която не остана изправена на пистата, всичко беше дрифт...Драг състезанията също така бяха ниво. На мен ми хареса и двата дена. Национален Ситроен събор имаше: viewtopic.php?f=59&t=28142 , не съм ходил, но като гледам снимките се провежда на друга тематика. Всеки си има разбирания...
_________________ Със 240 карам бавно из града!!!
|
| 06 Юли 2009, 17:45 |
|
 |
|
denislav4o
Регистриран на: 26 Окт 2008, 14:12 Мнения: 636 Местоположение: Пловдив/Димитровград
|
Ами аз бях в събота за около 2 часа от 15:00 до 17:00 някъде и си изказвам впечатленията относно рамките на тези 2 часа.Можеби Тогава го е нямало това което на теб ти е направило впечатление 
|
| 06 Юли 2009, 17:49 |
|
 |
|
home_boy
|
Бях там до 17:30ч... Някъде. после разбрах, че е станало и катастрофа. Съгласен съм,че не ти е харесало и затова написах, че е въпрос на лично мнение. Аз отидох сутринта в 10 и цял ден там... Хареса ми това, че можеш да вземеш много информация от много хора, стига да ти е интересно. Вектрата за която споменах - Нямам думи. Номера е да мислиш като тези хора там и да ти е интересно това с което се занимават. Много хора предпочитат да си купят кола за 20 000лв, да си я харесват стокова, а има и такива, които влагат същите пари в кола 91 година.
|
| 06 Юли 2009, 17:55 |
|
 |
|
denislav4o
|
Тая вектра май и аз я видях.Разправяха, че всико по нея било сменяно и на всичкото отгоре оригинално.Незнам дал и говорим за една и съща 
|
| 06 Юли 2009, 17:59 |
|
 |
|
Dragonfly
Контрагайка
Регистриран на: 04 Фев 2006, 23:46 Мнения: 5038 Местоположение: Sofia
Кара: Xantia 1.9 TD Комби, 1998, 6 сфери без ХА
|
Предполагам за коя Манта става дума. Много е палава. А собственикът - много запален по дрифта. http://videos.streetfire.net/video/A-CL ... 692628.htmАко изгледате клипа, има кадри от камера, монтирана на различни места по колите. На Мантата е сложена на калника и гледа към четирите дросела. Тука видеото е с намалена резолюция, на оригиналните кадри се вижда дори мъглата, образувана от разпрашеното гориво при напълно отворени дросели.
_________________ "Когато на готин човек му е кофти, това е блус. Когато на кофти човек му е готино, това е чалга"
|
| 06 Юли 2009, 18:58 |
|
 |
|
denislav4o
|
|
| 06 Юли 2009, 20:04 |
|
 |
|
Марчето
Люта чушка
Регистриран на: 24 Авг 2008, 23:10 Мнения: 2555 Местоположение: София
Кара: BX 14 TGE '90 и Xantia estate '95 2.0i 16V
|
Ти бил ли си там или са ти разправяли denislav4o написа: Нямаше обаче кой знае какви тунинговани екземпляри, , home_boy написа: Не знам до колко си запознат с марката, но имаше Вектра в която бяха наляти над 25 000лв. а после: ... denislav4o написа: Тая вектра май и аз я видях. и тук denislav4o написа: Момчетата от клуба си правиха нещо подобно на състезания на пистата, повечето от които бяха доста неуспешна имитация на драг и италианско състезание , а пък всъщност denislav4o написа: Честно казно шофьорът наистина беше брлиянтен.На няколко пъти си помислихме.... Странна работа  Dragonfly, хиляди извинения  , грешчица е станала 
_________________ Take a while and smile
"НЕ ЗНАМ" се пише разделно, за разлика от "НЕГРАМОТЕН." На когото не му харесва, да се оплаче на арменския поп!
Последна промяна Марчето на 07 Юли 2009, 06:55, променена общо 1 път
|
| 06 Юли 2009, 21:54 |
|
 |
|
Dragonfly
Контрагайка
Регистриран на: 04 Фев 2006, 23:46 Мнения: 5038 Местоположение: Sofia
Кара: Xantia 1.9 TD Комби, 1998, 6 сфери без ХА
|
Май ти си чела с премрежен поглед, че си ми и ашладисала думи, които аз не съм казвал никъде в някакъв фалшив цитат  Аз говорех за Опел Манта, за Вектра и бъкел не съм обелил.
_________________ "Когато на готин човек му е кофти, това е блус. Когато на кофти човек му е готино, това е чалга"
|
| 07 Юли 2009, 01:02 |
|
 |
|
denislav4o
|
Никъде не съм казвал, че вектрата е супер тунинг, споменах само че всичко и е сменяно (а доколкото знам не е задължително новата броня да е ниска, фаровете кристални, седалките рекаро и т.н.).Състезанията им наистина си бяха боза, похвалих Мантата и шофьорът, само че той караше демонстративно да позабавлява публиката. Сега стана ли ти ясно или още нещо да поясня ??
|
| 07 Юли 2009, 11:11 |
|
 |
|
home_boy
|
Не се изнервяй колега.... Всичко е наред, само, че Вектрата си е със ниска броня, кристални фарове, големи джанти, издути калници....Всичко си имаше колата... Остава само да има кой да я хареса....Много са малко тези (и аз в това число), който ще харесат кола 91г направена, наточена, нацъкана...... За Състезанията им, че са били боза: Какво си очаквал да видиш? Ако правиш сравнение с Световния Рали Шампионат - ДА! Не мога да се мерят...На всичкото отгоре там хората се бяха събрали да се видят да се запознаят, да научат нещо ново, да си купят-продадат нещо, да се разтоварят... Ти си имал някаква друга нагласа за събитието. Няма как да се получи тунинг шоу като на Лас Вегас. Нямам намерение да си налагам мнението върху твоето, но не е редно да ги нареждаш така. Това си е лично мое мнение.
|
| 07 Юли 2009, 11:41 |
|
 |
|
Georgi Nedelchev
Регистриран на: 22 Яну 2008, 13:33 Мнения: 1576 Местоположение: Русе
Кара: Citroen ZX 1.6i Avantage, 95'
|
Тия коли сериозно ли имат фенове 
_________________ Ну заец, ну погоди! Цък : )))
|
| 07 Юли 2009, 11:44 |
|
 |
|
asg
Регистриран на: 20 Яну 2007, 20:47 Мнения: 760 Местоположение: Varna, BG
Кара: Xsara Picasso, 1.8, 16V, 117 hp, 12.2005г.
|
А защо не? Всеки си избира какво да кара.
|
| 07 Юли 2009, 11:49 |
|
 |
|
Dreamyboy
Регистриран на: 24 Юни 2008, 16:18 Мнения: 1074 Местоположение: Ботевград/София
Кара: ше C5 2,0 16V Exclusive 2002 ХА3+,ГИ automatic tuning Nokia C5
|
Еми какво толкова, хората са си правили кеф. Правили шоу с колите си, тунинговат ги, правят състезания. Не е като нашите събори се едно сме се събрали шахматисти  , Не може и за мач да събереш хора, камо ли за състезание с коли  Пък и в нашия форум високата скорост и състезанията не са на почит.  Просто използват съборите си и за други неща, освен за лаф и пиене като нас.  Знам че сме интелектуално по извисени от другите марки, но все пак сме автомобилен форум и може да поглеждаме и на колегите в дворовете какво и как го правят.  - Нищо лично! 
_________________ Колите са като жените - остаряват и погрозняват и ха да ги смениш, но не... това е любовта! ... Но понякога съдбата е жестока!:( Не важи ако имаш мнооого пари!
|
| 07 Юли 2009, 11:56 |
|
 |
|
denislav4o
|
Цитат: Незнам дал и говорим за една и съща Явно съм видял и съм разбрал за друга Вектра.Грешката е моя.А относно състезанията и организацията правя сравнение с БМВ събора който се проведе на същото място преди няколко месеца 
|
| 07 Юли 2009, 12:00 |
|
 |
|